keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Viihtyisä Vierumäki

Hyvät huomenet täältä Vierumäen Scandic-hotellista.

Olen itse noussut tänään jo melko varhain pystyyn, kun heräsin johonkin ihmeen kovaääniseen hurinaan puoli kuuden aikoihin. En tiedä, mikä se hurina oli, se kun kuului hotellihuoneeni ulkopuolelta ei siis huoneestani.

Kovaa metakkaa se kuitenkin piti ja sai minut siihen heräämään. No, onnekseni menin ajoissa jo maatekin, niin eivät yöunet kovin lyhköisiksikään jääneet, vaikka kukon laulun aikaan jo ylös nousinkin.

Hyvähän täällä muuten nukkua on. Hotellihuoneen sänky on ihanan pehmeä ja siinä sitä kelpaa köllötellä. Ja on tämä hotellihuone muutenkin komean näköinen. Kivasti sisustettu.

Täällä Vierumäellä on melko rauhallista, paljoa täällä ei ole tällä hetkellä väkeä majoittuneena. Tällä hetkellä ei tietenkään ole mitään lomakausia, niin väki ei voi niin helposti matkustella.

Kyllä se minulle tietenkin sopii, että täällä on vähän rauhaisampaa. Ei tarvitse väen paljoudessa aikaansa vietellä vaan voi enemmän liikkua omissa oloissaan.

Kohta sitä pitäisi käydä hotellin aamupalalla ja siitä se päivä sitten taas vauhtiin lähteekin.

Eilispäivä sujui puolestaan täällä Vierumäellä rattoisasti. Saavuin tänne noin kahden aikaan iltapäivällä ja tulin tänne Vierumäelle bussilla. Matkasin ensin bussilla Hämeenlinnasta Lahteen ja sieltä sitten dösällä Lahdesta Vierumäelle. Täällä Vierumäen kuntokeskuksessa on oma bussipysäkkinsä, niin tänne oli helppo saapua.

Eilen täällä Vierumäellä ainakin söin hyvin. Herkuttelin muun muassa aikas kermaisella ja maistuvalla korvasienikeitolla ja tulihan sitä eilen tunnin verran saunottua ja uitua tuolla alueen uimahallissa. Sielläkin oli ihan kivaa, ei onneksi ollut kovin paljoa porukkaa sielläkään niin sai aika rauhassa viettää aikaansa.

Tänään sitten ajattelin kuntoilla lisää. Jos sitä uimisen lisäksi kävisi jollain kuntopolulla ainakin kävelemässä. Sitten voisi lisää tutustua hotellin ravintolan valikoimaan ja illallahan täällä on melkoista häppeningiä, kun Marita Taavitsainen saapuu tänne näemmä laulamaan. Juhuu! Siinä sitä on ohjelmaa.

Ja ei koko aikaa mitään ohjelmaa tarvitse edes olla. Silkka oleskeleminenkin on mukavaa.

Upean näköinen tämä Vierumäen kuntokeskus ja Scandic-hotelli joka tapauksessa on. Tyylikäs. Aikaa kuluu jo siinäkin, kun ihastelee pelkkää aluetta ja hotellia.

Loppuun vielä lisäys,

Eilen kirjoitin, että minusta on tullut aika vapaamielinen ihminen. En tiedä liittyykö tämä asia tuohon, mutta mielestäni myös erilaisuus on tärkeää ja erilaisuus on rikkaus. Se, että uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä ja kulkea omia polkujaan.

Mutta myös se, että suvaitsee ja ymmärtää toistenkin ihmisten erilaisuuden. Että kaikki uskaltaisivat olla sitä mitä on. Kunhan eivät aivan psykopaatteja ole.

Mutta nyt taidan käydä hetkeksi vielä makuulle ja sitten mennä aamupalalle...

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!