lauantai 14. toukokuuta 2016

Pitkä sairausloma ja vähän muuta

En ole miesmuistiin kirjoitellut mitään tänne blogiini. Varmaan yksi syy siinä, että netin käyttömahdollisuuteni ovat jo pitkään olleet rajalliset.

Viime kuukaudet ovat kuluneet minulta sairastelun merkeissä. Viime lokakuussa minulla todettiin psykoosi-niminen sairaus ja sen jälkeen vietin neljä kuukautta sairaalassa. Nytkin minulle on määrätty vielä vuoden ajaksi sairauslomaa.

Neljä kuukautta sairaalassa oli pitkä aika, pääsin sairaalasta pois helmikuussa. Ja tuon jälkeen muutin heti uuteen asuntoon, tänne tällaiseen erityisasuntosäätiöön Länsituuleen. Täällä Länsituulessa olen nyt asunut jo kolmen ja puolen kuukauden ajan.

Tämä on hyvä paikka asua, siisti ja rauhallinen asuinympäristö ja hyvät yhteydet erilaisiin palvelupisteisiin. Tässä on lähellä jopa kolme pitseriaakin eli mielihaluja vastaan tässä joutuu välillä tappelemaan. Paitsi eilen annoin periksi mielihaluilleni ja kävin Berfin-nimisessä pitseriassa pitsalla, siellä herkuttelin Hämeenlinna-pitsalla.

Töissä en ole pitkiin aikoihin ollut, olen ollut sairauslomalla jo noin seitsemän ja puolen kuukauden ajan ja sairauslomani jatkuukin vielä ainakin vuodella. Pitkään menee että tästä psykoosista toipuu kunnolla. Ennen en ole näin pitkään ollut sairauslomalla.

Mitäs muuta... Aikaani olen kuluttanut parin dvd:n kanssa. Löysin kirjastosta Puhtaat valkeat lakanat dvd-kokoelman, joka sisältää kaikki tv-sarjan osat. Se on helmi, en ole ennen nähnyt Puhtaat valkeat lakanat- sarjaa sen ensinäytöksen jälkeen televisiosta uusintana. Nyt on aikeissa katsella kaikki tuon dvd-kokoelman osat.

Ja tilasin kotiini myös nettimyymälästä tässä viikon alussa Dynastian toisen tuotantokauden dvd:nä. Siinä toinen helmi.

Kuluuhan aikani myös tällä hetkellä tietenkin myös jääkiekon MM-turnausta seuratessa. Leijonilla menee hienosti, viisi peliä takana ja viisi voittoa tilillä. Ja Patrik Laine on aika huikea nuori peluri.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttia!